Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с регистрацията на 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с регистрацията на 145

Здравейте, от днес съм собстевник на Алфа 145 И днес отивам в КАТ за да я региситрирам и те ми казват, че кола като моята алфа не съществува колата е 1.4 тс и те твърдят че такава алфа няма в тяхната база данни, от което следва че за да я регистрирам тябва да карам колата на технотест... Също така един от техните спецове ми каза че моята алфа била със боксеров двигател и че всички алфи били с боксеров двигател. и след като му казах че моята е '99 и няма дори теоритичен шанс да е боксер, спеца ми каза че всички алфи били такива ... Дайте някакъв съет.
    Alfa Romeo 145 1.4 TS '99

Паспорт

Нямаш ли паспорт на колата си да му го покажеш на тоя пейзан, или бъди тарикат и им поискай писмено заключение с техните цървулски познания и ще видиш как ще вземе да се изучат набързо!
    Все пак де напиши каква ти е колата в подписа и дай номера на рамата
    Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Номера на рамата е: ZAR93000002231827 . Аз се опитах да им обясня как стоят нещата с двигателите ТС, но те нали са "разбирачи" и не ме слушат. Според мен се опитват да изкарат някой лев като дам 50 лв. за транзитен номер и 80 за технотест... но не мисля че това ще стане

Comment

нищо не излиза с тоя вин
        Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
        Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата

Comment

Сигурно епера се е**ва нещо
          Щом не дава че е невалиден
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Номера на двигатела е: АR335031546061
            Номера на рамта: ZAR93000002231827

Comment

...

Еми пи6и я боксер Теб не те бърка . Моята по талон се води GTV комби Това в реалността в България
              BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Не зависи от мен как да се напише колата.... Просто ми казват че немогат да я регистрират преди да мине технотест, защото била първата такава кола в БГ

Comment

Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

А ти от къде си ? Много нескопосана история от тяхна страна... къде са тея некадърници, на 100% съм сигорен че не за пръв път регистрират 145-ца...
                    Lexus Is200
                    Honda CBR 600 F4i

Comment

Карай галфоните да я пишат тогава 1,4 боксер 90 коня
                      Ще плащаш данък по 20 лв и ше си избиеш технотеста, поне да има файда от целата простотия. М### им олигофренска! Аз като регистрирах мойта, един час са дупиха да търсят номер на двигател и понеже не намериха треаше да набиват нов номер
                      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov
                        Карай галфоните да я пишат тогава 1,4 боксер 90 коня
                        Ще плащаш данък по 20 лв и ше си избиеш технотеста, поне да има файда от целата простотия. М### им олигофренска! Аз като регистрирах мойта, един час са дупиха да търсят номер на двигател и понеже не намериха треаше да набиват нов номер
                        Еми да ина4е данъка ти е над 130 лв
                        BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Да - знам за данъка, но те просто неискат да я регистрират понеже според тях такава кола няма в БГ. Аз съм от Кюстендил и тука има много такива алфи. Даже като казах на хората, от които я взех в автокъщата ми се изсмяха и казаха че такава глупост не са чували, и казаха че те са продали поне 15 такива в нашия град.... Но според хората в КАТ аз имам Алфа уникат Утре ще ходя и пак ще пробвам и ако пак ми кажат същото нещо ще се оплача от тях и ще търся съдействие от някои институции. Не ми е за парите за технотест и т.н. , но не мисля че е нормално да се заяждат с мен, при положение че са регистрирали много други такива коли. А също така забравих да кажа че тая база данни е за цяла България, а не само за Кюстендил

Comment

Вземи на някои познат или първият които срещнеш с такава с туйн спарк мотор питай го или ако ти е познат земи талона и им го занеси да видят собствената си простотия...
                            Lexus Is200
                            Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от svetlinst
                              Да - знам за данъка, но те просто неискат да я регистрират понеже според тях такава кола няма в БГ. Аз съм от Кюстендил и тука има много такива алфи. Даже като казах на хората, от които я взех в автокъщата ми се изсмяха и казаха че такава глупост не са чували, и казаха че те са продали поне 15 такива в нашия град.... Но според хората в КАТ аз имам Алфа уникат Утре ще ходя и пак ще пробвам и ако пак ми кажат същото нещо ще се оплача от тях и ще търся съдействие от някои институции. Не ми е за парите за технотест и т.н. , но не мисля че е нормално да се заяждат с мен, при положение че са регистрирали много други такива коли. А също така забравих да кажа че тая база данни е за цяла България, а не само за Кюстендил
                              Как няма, нали си носиш всите там документи на колата, предишен талон, договор за покупка, кви са тия глупости. Не им се лови на въдицата, ако е така, както казваш, значи се правят, за да ти одерат 1-2 кожи, пък ако мине. В БГ всичко е, ако мине номера, те са длъжни да си паднат за дузпа...
                              (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Working...
                              X